APK in Loosdrecht

Bij  Vakgarage Lamme - Loosdrecht is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Lamme - Loosdrecht uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Lamme - Loosdrecht geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Loosdrecht die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Loosdrecht en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Loosdrecht? Kom dan langs Nieuw-loosdrechtsedijk 167 in Loosdrecht (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragelamme.nl of bel naar 035-5826232.

Contactgegevens

Vakgarage Lamme - Loosdrecht
Nieuw-loosdrechtsedijk 167
1231 KS Loosdrecht

tel.: 035-5826232
mail: info@vakgaragelamme.nl