U bent al vakkundig, nu nog Vakgarage

Al meer dan 280 garages hebben hun krachten gebundeld in een stichting: Stichting Vakgarage. Dit houdt in dat de aangesloten ondernemers zelf ‘eigenaar’ zijn van het concept. Stichting Vakgarage heeft geen winstoogmerk, alle inkomsten worden aangewend ter ondersteuning van de Vakgarages. Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden creëren voor de individuele Vakgarages zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend van dienst zijn! Vakgarage zorgt voor uitstekende inkoopcondities voor alle deelnemende Vakgarages, door de gebundelde inkoopkracht.

Ons doel

Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden creëren voor de individuele Vakgarages zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend van dienst zijn! Vakgarage zorgt voor uitstekende inkoopcondities voor alle deelnemende Vakgarages, door de gebundelde inkoopkracht.

De toegevoegde waarde van Vakgarage

In deze video is RTL Autowereld op bezoek bij Vakgarage Bodegraven. Er wordt gesproken over het onderscheidende vermogen en de toegevoegde waarde van het concept Vakgarage.

Stichting Vakgarage nodigt u uit om op donderdag 15 maart a.s., tijdens de Automotive Expo 2018 te Alkmaar, een Vakgarage conceptpresentatie bij te wonen.

Op deze middag gaan wij in op de ontwikkelingen in de automotivebranche en de toekomst van het autobedrijf. Hoe speelt Vakgarage in op de vraag en de behoefte van de huidige markt? Waar liggen de kansen? Wat zijn de bedreigingen? Vragen die voor ieder modern autobedrijf relevant zijn.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen! U kunt zich direct aanmelden via onderstaand formulier.

Wilt u de presentatie op 15 maart 2018 in Alkmaar bijwonen? Vul dan onderstaand formulier in.