VG_Visserheaderhopper__header_beginscherm-Hersteld

EEN RUIME OF VERHUISWAGEN OF BESTELBUS HUREN IN LOOSDRECHT!
 

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Loosdrecht autoverhuur voor een scherpe prijs een bus! Wij verhuren nieuwe bestelbussen in diverse formaten en hebben voor jou altijd een geschikte bus. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

AUTOHOPPER HEEFT VOOR JOUW KLUS DE JUISTE BUS! 

klik op de afbeelding om direct te reserveren en/of een prijsberekening te maken. 

EEN RUIM ASSORTIMENT AAN BESTELBUSSEN

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Autohopper Loosdrecht autoverhuur een bestelbus huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit wat je te vervoeren hebt. Verhuizen met een bus van Autohopper is nog nooit zo simpel geweest.

HUREN ZONDER ADDERTJES ONDER HET GRAS! 

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Loosdrecht aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten Autohopper autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto of verhuisbus te huren. 

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 035-5826232.

Waar vindt u ons? Komt u uit Loosdrecht, Maartensdijk, Nederhorst den Berg ,Breukelen, Tienhoven of Vinkeveen? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Nieuw Loosdrechtsedijk 167 in Loosdrecht.